Zonnebank

Zonnebank met:

- Turbo Plus
- 52 lampen 180 watt
- airco
- muziek
- 4 extra grote gezichtsbruiners

Abonnement: 20 beurten + 2 gratis voor € 50.

Zonnebankproducten "California Tan"

California Tan-lotions bevatten exclusieve, zeer actieve stoffen die het bruiningproces in de huid op meerdere manieren tegelijk beïnvloeden:

Bruinversnellers (Vitatan®2000) versnellen het melanine transport, d.w.z. dat de melanine het huidoppervlak sneller bereikt en er zich gelijkmatiger verdeelt.
-> Het resultaat: sneller een gelijkmatigere bruine kleur

Bruinversterkers (CuO2®en TRF2000®) bevorderen de zuurstofopname van de huid en intensiveren zo de verkleuring van de melanine aan het huidoppervlak.
-> Het resultaat: een intensievere, diepere bruine kleur

Vitaminen en mineralen ondersteunen belangrijke huidfuncties en zorgen voor een snellere en verbeterde melanineproductie.
-> Het resultaat: sneller een donkerdere bruine kleur

Belangrijk is ook dat alle California Tan-lotions hoogwaardige ingrediënten bevatten die de huid verzorgen, verstevigen en haar jonge uitstraling bewaren.
-> Het resultaat: een gladde, strakke, verzorgde huid.

California Tan®

California Tan is wereldwijd het bekendste merk van zonecosmetica, want alleen California Tan-lotions combineren de meest innovatieve bruiningstechnologieën met intensieve huidverzorging van de hoogste kwaliteit.

California Tan-lotions zijn verkrijgbaar in 3 fasen, die zich naar het bruiningsniveau van de huid richten:
- Fase-1-producten helpen de nog niet of nauwelijks gebruinde huid om sneller een gelijkmatigere basiskleur op te bouwen.
- Fase-2-producten helpen de reeds gebruinde huid bij het verwerven van een intensievere, donkerdere en gelijkmatigere bruine teint.
- Fase-3-producten verlengen en verzorgen de natuurlijke bruine kleur.

Body Line Body Line